KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Szeretném a tisztelt Ház előtt ismételten leszögezni, hogy a rendőrség Magyarország valamennyi településén minden bűnözővel szemben határozottan fellép az állampolgárok élet- és vagyonbiztonsága, a közrend, közbiztonság megteremtése és fenntartása érdekében. Így teszi ezt a rendőrség Mátraverebélyen és térségében is. Az országos rendőrfőkapitány 2013. szeptember 25-én öt északkelet-magyarországi megye vonatkozásában fokozott rendőri ellenőrzést és fokozott rendőri jelenlétet rendelt el, amelynek értelmében az önkormányzattal együttműködve napi 24 órás jelenlétet és ellenőrzést biztosít a településeken.
Ennek eredményeképpen nem mi, hanem a településen élők, a település vezetői azt állapították meg, hogy javult a közbiztonság Mátraverebélyen. Ez nem jelenti azt, hogy minden bűncselekmény megszűnt. Azt szeretnénk, azt szeretné a rendőrség elérni, hogy még többet tudjunk tenni a közbiztonság javítása érdekében, a közrend, közbiztonság megerősítése érdekében, és ezért a bátonyterenyei rendőrkapitányság, illetve a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott erőkkel van jelen a térségben. Időközben a kormány 2014. július 1-jén ezt a közbiztonsági mintaprogramot az ország egész területére kiterjesztette. Ennek a fedezetét, ennek a forrásait biztosította, úgyhogy minden esélyünk megvan arra, hogy Mátraverebélyen is tovább javuljon a közbiztonság.
Kérem a képviselő urat, hogy ön is mint országgyűlési képviselő, a rendet elősegítő törvények támogatásával járuljon hozzá ahhoz, hogy a Mátraverebélyen élők is nagyobb biztonságban legyenek.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me