VONA GÁBOR

Full text search

VONA GÁBOR
VONA GÁBOR (Jobbik): Miniszterelnök Úr! A Jobbik képviselői már fordultak az Országgyűlés többi képviselőjéhez. Azt gondolom, a válasza egyben beismerő vallomás volt. Ha önöknek nem lenne takargatnivalójuk ebben az ügyben, akkor nem tudom, mi akadályozná abban a képviselőtársait, hogy erről nyilatkozzanak egyenként. Egyébként bátorítom a képviselőket, hogy akár a miniszterelnök úr válaszától függetlenül is nyugodtan nyilatkozzanak erről.
Ne hagyják, hogy esetleg néhány képviselő bűne vagy adott jogellenes gyakorlata az egész Fidesz-KDNP-frakcióra a gyanú árnyékát rávetítse! És miniszterelnök urat is arra kérem, hogy adjon erre egyenes és őszinte választ. Ki lehet persze ez alól térni, ki lehet kerülni ezt a kérdést, de a tévénézők és mi is nagyon jól látjuk azt, hogy ön kerüli ezt a témát. Azt szeretném, ha nem kerülnék ezt a témát, hanem tiszta vizet öntenénk a pohárba.
Ezért arra kérem miniszterelnök urat, gondolja át még egyszer, hogy hajlandó-e arra, hogy a Fidesz-KDNP-frakció tagjait arról a kérdésről nyilatkoztatja, hogy vettek-e ki pénzt a Quaestortól az utolsó napokban vagy családtagjuk, vagy gazdasági érdekeltségük.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me