L. SIMON LÁSZLÓ,

Full text search

L. SIMON LÁSZLÓ,
L. SIMON LÁSZLÓ, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen. Biztosan államtitkár úr nagyon siet az ő napirendi pontjával. (Tállai András: Négy van nekem, négy! - Derültség. - Szilágyi György tapsol.) De azért én csak végig fogom mondani a dolgot, megtisztelem Hegedűs Lorántné képviselő asszonyt, hogy a fölvetésére, ha már komolyan vette ezt az előterjesztést, akkor válaszoljak.
Én megmondom őszintén, képviselő asszony, és ezért is kértem rendes fölszólalásra lehetőséget, amire elnök úr nem adott módot, hogy nem egészen értettem, hogy mire utalt, ahol két helyen is ugyanazt olvasta. Gyorsan ki is kerestem azt a paragrafust, és számomra ez így nem volt világos. (Hegedűs Lorántné: Ezt majd megbeszéljük, államtitkár úr!) Én úgy láttam, hogy nincs gond, de szívesen segítek majd a képviselő asszonynak.
Azt gondolom, hogy a jogszabályban ilyen szempontból nincs koherenciazavar, de ha a képviselő asszony úgy látja, akkor kérem, hogy módosító indítvánnyal szíveskedjenek ezt orvosolni, nyitottak vagyunk a befogadására.
Összefoglalva, tisztelt képviselőtársaim, szeretném megköszönni a vitában kifejtett aktivitásukat, és arra kérem önöket, hogy szíveskedjenek az előttünk fekvő törvényjavaslatot szavazatukkal is támogatni. Köszönöm, elnök úr, a türelmét. (Taps a kormánypárti sorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me