GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Boldog István képviselőtársam, ugyanúgy látom, ahogy ön az utolsó mondataiban. Messze, messze a döntő többsége szerintem is a polgármestereknek tisztességes. Kettő: a közfoglalkoztatás tekintetében én soha nem bírálóan lépek fel, sőt szükségesnek tartom, fontosnak tartom. Én önöket bírálom, önöket, akik a közfoglalkoztatottak bérének az egyharmadát, a vásárlóerő-értékének az egyharmadát elvették. Emlékezzen vissza a szégyenletes 47 ezer forintjukra, emlékezzen vissza! Most 51 800 forint az, amit kézbe vesz a közfoglalkoztatott ember, 2010-ben ez 60 200 forint volt. Szóval, tudja, a megbecsülés nem a szavak szintjén kell csak, ott is kell, de a forintok tekintetében is.
A harmadik dolog, amit mondani akarok: én biztos, hogy odafigyeléssel leszek azokra a módosító javaslatokra, amelyeket ön, Vitányi képviselőtársam, mások benyújtanak a kormány részéről, a Fidesz részéről, a kormányzó pártok részéről.
(19.00)
Azt kérem önöktől is, hogy amit az ellenzéki oldalról benyújtanak képviselőtársaim, mi, mások, arra is hasonló figyelemmel legyenek, merthogy a cél, a mi célunk az egyértelmű. Az az, hogy azt, amit önök elvettek, az legalább a helyére kerüljön, és legalább azt visszaadják, amit elvettek, és akkor még nem csináltak semmit, de már az is valami ahhoz képest. Tehát szinte semmi, mert abba a helyzetbe kerülünk vissza, ahonnan elindultunk, de legalább ezt a szinte semmit csinálják meg. Ez önöknek meggyőződésem szerint erkölcsileg kutya kötelességük. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me