VERESNÉ NOVÁK KATALIN,

Full text search

VERESNÉ NOVÁK KATALIN,
VERESNÉ NOVÁK KATALIN, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! Azt hiszem, hogy sok izgalmas választ kaptunk a budapesti demográfiai fórumon. Ezúton is még egyszer szeretném megköszönni minden képviselőnek, aki megtisztelt bennünket azzal, hogy eljött a budapesti demográfiai fórumra, hiszen meghívtunk minden képviselőt, legyen akár kormánypárti, akár ellenzéki politikus. Köszönjük azoknak, akik ott voltak.
Számunkra izgalmas tapasztalatokat tartogatott az, hogy igen, lehet és érdemes válaszokat keresni a demográfián kívül is. Nemcsak a politikusok szájából hangzott el, hanem bizony olyan tudósok, nemzetközileg is elismert demográfusok szájából is elhangzott ez a megállapítás, akiknek a szavára érdemes odafigyelnünk. Azt hiszem, hogy ahogy a kormányzás többi területén, a családpolitikában is érdemes ezt az irányt követnünk, hogy hallgassuk meg egymást, nemzetközi szinten is beszéljünk ezekről a nem divatos témákról, és ne hagyjuk azt, hogy ezeket a kérdéseket ne lehessen napirendre tűzni.
Tehát a budapesti demográfiai fórumnak lesz folytatása, nemcsak kiadvány formájában, hanem lesznek még ilyen rendezvények Budapesten, amilyen például egyébként a szombati családünnep volt, ahol több mint hatezren vettek részt a kulturális fesztiválon a Millenárison. Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me