A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2015. január 1. és 2015. január 31. közötti üzleti évéről szóló beszámoló elfogadásáról …

Full text search

A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2015. január 1. és 2015. január 31. közötti üzleti évéről szóló beszámoló elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2015. január 1. és 2015. január 31. közötti üzleti évéről szóló beszámoló elfogadásáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A Gazdasági bizottság által benyújtott H/6380. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.
Megkérdezem az előterjesztőt, aki jelzi, hogy nem kíván szólni. Megkérdezem, hogy államtitkár úr a kormány nevében kíván-e szólni. (Tállai András: Nem.) Államtitkár úr jelzi, hogy nem. A kijelölt Gazdasági bizottság nem állított előadót.
A frakciók közötti megállapodás értelmében a képviselői felszólalások már elhangzottak e tárgykörben. Ennek ellenére megkérdezem, hogy kíván-e valaki élni a felszólalás lehetőségével. (Nincs jelentkező.) Megállapítom, hogy nem. Az előterjesztő értelemszerűen nem kíván reagálni.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy az előterjesztő kezdeményezte a Költségvetési bizottság összehívását a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló 2014. évi C. törvény módosításáról szóló T/6326. számú előterjesztés megtárgyalása érdekében, ezért a bizottsági jelentés vitájára ezen az ülésünkön nem kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me