ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Köszönöm szépen, elnök úr. Ami a dolog technikai részét illeti, miután a magyar parlamentnek van Mezőgazdasági bizottsága, annak meg van ellenőrzési albizottsága, ott a munkát el lehet végezni.
Ami a dolog érdemi részét illeti, bár az előbb már egy képviselőtárssal az ön frakciójából lefolytattam ezt a vitát, de miután ön megismételte az állításokat, így ha nem veszi udvariatlanságnak, én is erre kényszerülök. Tehát meg kell ismételjem, hogy mi megértjük, hogyha önök a mezőgazdasági termőföld állami tulajdonban tartását pártfogolják, hiszen önök vették el a magántulajdonosoktól (Derültség a kormánypártok soraiban.), nyilván védeni akarják azt a döntésüket. Ebben nincsen semmi rendkívüli, a politikában ilyen van. Mi meg azt gondoljuk, hogy inkább a gazdáknak kellene odaadni ezt a földet.
Ez a véleménykülönbség közöttünk fennmarad. Én csak azt tudom önnek mondani, hogy mi egy százéves kisgazdaprogramot hajtunk végre, szándékaink szerint átlátható módon. Megismétlem: nyilvános árverések vannak, arra kérem önöket, hogy amennyiben ezek a konkrét árverések érdeklik önöket, miután ezek nyilvánosak, ott mindent megtekinthetnek, minden átlátható, minden transzparens, minden nyomon követhető. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me