EGYED ZSOLT

Full text search

EGYED ZSOLT
EGYED ZSOLT (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! A migráció növekedésével párhuzamosan az embercsempészet mint bűnözői üzletág is erősödik. Hiénaként csapnak le a bevándorlók pénzére Röszké-től Hegyeshalomig az illegális taxisok. Egyes információk szerint extraszolgáltatásként prosti-tuáltakat is kínálnak, valamint tíz euróért árulnak a migránsoknak egy flakon vizet. A határ menti erdőségekben kiépített hálózat veszi fel a kapcsolatot a migránsok csoportjaival, azután szerencsés esetben az üzlet megkötése után elszállítják őket a megbeszélt helyre.
Sokszor vagyonokért, embertelen körülmények között utaznak, elég csak a jó múltkori ausztriai esetre gondolni, amikor 71 halálos áldozatot követelt az illegális bevándorlók szállításával kapcsolatos bűncselekmény.
Az a szomorú tapasztalat, hogy ezek a bűnözői csoportok nyíltan üzletelnek a rendőri egységek közelében, senkitől sem zavartatva.
Kérdezem tisztelt államtitkár úrtól: milyen információik vannak az embercsempészek működésével kapcsolatban? Mennyi letartóztatás és elrettentő lépés született? Milyen eredményeket értek el ezen bűnözői létforma visszaszorítására?
Tisztelt Államtitkár Úr! Hogyan kívánják felszámolni az embercsempészek hálózatát? Várom én is megtisztelő válaszát, és gondolom, ez az ország közvéleményét is nagyon foglalkoztatja, úgyhogy kérném, hogy érdemben válaszoljon rá. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me