HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Mi sem tudunk elmenni amellett, hogy a törvénymódosítás tárgyalására azért kerül most sor, mert a kormányzat már megint mulasztott, nem tudta vagy nem is akarta betartani a nemzetközi egyezmények által támasztott követelményeket. Ahogy látható, a kormány megint a munkavállalók kárára cselekedett, és emiatt sajnálatos módon ismét kötelezettségszegési eljárás megindítására került sor Magyarországgal szemben.
Az irányelv teljes átültetéséhez minden tagállamnak fel kell állítania egy, a tengerészek egészségi alkalmasságának vizsgálatát célzó intézményrendszert, amelyben a tengerészeket elismert és a tengerészeti hatóság nyilvántartásában szereplő orvos vizsgálja - e feladatnak az utólagos, megkésett rendezésének vagyunk most tanúi.
Összességében elmondható az, hogy a törvényjavaslatban megfogalmazottak és a leírtak támogathatóak, mivel egyrészt megszüntet egy Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárást, másrészt olyan módosításokat tartalmaz, amelyek majd a munkavállalók munkakörülményeit javítják, ezért az MSZP-frakció támogatni fogja a javaslatot. Köszönöm. (Dr. Józsa István: Így van! - Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me