DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Tisztelt Államtitkár Úr! Önnek öt napja lett volna elolvasni a kérdésemet, úgyhogy jó lett volna, ha arra válaszol. Egyrészt az energia- és közműhivatallal, kérem, ne példálózzon. Az LMP éppen a múlt héten jelentette föl. Másrészt meg tudja mit? Ajánlok én önnek pár jó dolgot rezsicsökkentésre. Ott van például az a 6 milliárd forint, amit a Paksi Atomerőmű 2014-ben reklámra és szponzorációra költött. A Századvég Politikai Iskola Alapítvány 15 millió forintot kapott a magyar politika professzionalizálódásának elősegítésére. De ott van 370 millió forint is médiahirdetésekre. Vagy ott van például a MET, ami eddig 100 milliárd forintot szedett össze a magyar adófizetők kárára. 2012-ben 50 milliárdot.
Államtitkár Úr! Inkább ebből csökkentsenek rezsit, legyenek olyan kedvesek! De szerintem önök nem is akarják, mert világosan látjuk, hogy Orbán Viktor kormányának az egyik legfontosabb pénzlelőhelye az energiaszektor.
(15.10)
Önök kábítanak minket ezzel a propagandával, miközben arról van szó, hogy két kézzel szórják a pénzt azokhoz a cégekhez, amelyek önöknek kedvesek. Kérdés az, hogy ebből mi és hova csorog vissza, én már csak ezt szeretném tudni. A válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me