DR. LEGÉNY ZSOLT

Full text search

DR. LEGÉNY ZSOLT
DR. LEGÉNY ZSOLT (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Miniszter úr, én nem kívántam önt politikai értelemben vett támadások kereszttüzébe vetni, merthogy azt hiszem, önnek már volt éppen elege ebből a Házban, hozzáteszem, teljes joggal egyébként, de most ez egy másik lapra tartozik. A miniszterelnök úr védi önt, én ezt is elfogadom.
Azt azonban visszautasítom, hogy ön azt mondja, hogy én összevissza beszéltem. Ezzel a kérdéssel többször szembesültem, több gazdálkodó is megkeresett minket ezzel a dologgal, éppen ezért próbáltam a kérdést behozni a Ház falai közé.
Egyébként pedig ön azt mondja, hogy körülbelül 300 ezer tagja van a Nemzeti Agrárkamarának. Igen, mert kötelezővé tették önök a tagságot, és azt mondja, hogy ez az agrárkamara szolgáltat. Igen, szolgáltat. Egyébként megjegyzik az agrárkamarai tagok, hogy nem értik, hogy mondjuk, az agrárgazdasági kamarai tagságukból miért kell olyan magas tisztségviselői díjakat fizetni, miért kell olyan gépjárműbérleteket és miért kell olyan irodabérleteket végrehajtani, amit a Nemzeti Agrárkamara megtesz. Éppen ezért kérdeztem én öntől azt, hogy egyetértenek-e ezzel a tagdíj-befizetési gyakorlattal és ezzel a bírságolással, mert most bírságolják a gazdákat, és egy újabb bőrt akarnak lehúzni róluk. Köszönöm. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me