SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Számomra egyébként tényleg, én nem kívántam hozzászólni, de felháborító az, ahogy Bárándy Gergely teljes mértékben csúsztatásoktól hemzsegő felszólalásait hallgatom. Igen, képviselő úr, ön zsarolásról beszél. Pontosan önök azért nem akarják támogatni ezt a törvényt, mert zsarolással ki akarták erőszakolni, hogy majd közpénzből finanszírozzák az önök pártszékházát. (Dr. Bárándy Gergely: Eddig sem így volt, ezután sem lesz.) Igenis, nekünk fontos adott esetben, akik a választókkal kívánunk kapcsolatot tartani, hogy ha irodát bérelünk, akkor az az iroda ne névlegesen legyen kifizetve, hanem olyan helyeken legyenek ezek az irodák, ahol a választók könnyen megtalálnak minket és könnyen be tudnak jönni ebbe az irodába.
Hogy csak elmondjam az én saját példámat, a XVII. kerületben egy ilyen terület van, a Pesti út, amely Pesti úton csak üzlethelyiségek vannak szinte. Tehát nem lehetett eddig kibérelni ott egy irodát, hogy oda a választók nyugodtan, amikor mennek haza, bejöhessenek és kapcsolatot tudjanak tartani, mondjuk, a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselőivel, mert a tulajdoni lapokon nem irodaként voltak nyilvántartva ezek a helyiségek, hanem üzlethelyiségként. És igen, valóban nem az számít, hogy mi van rajta a tulajdoni lapon, ez egy nagyon jó változtatás lesz, hanem az, hogy mire használjuk. És mi ezt irodai célre fogjuk használni. Azért fogom irodai célra használni, hogy ott adott esetben a választókkal kapcsolatot tudjak tartani. Nekünk ez fontos. Önök bevonultak volna az MSZP székházába, nem tudom, milyen kapcsolatot tartottak volna ott a választókkal, mert nem hiszem, hogy adott esetben a XVII. kerületből bárki bejött volna önökhöz az MSZP-székházhoz.
Úgyhogy azt ajánlom önöknek is, hogy amennyiben nem kívánják azt az utat folytatni, bár tőlem folytathatják, ahol jelen pillanatban tartanak és szeretnének beszélgetni a választóikkal, akkor önök is használják ki azt a lehetőséget, hogy mondjuk, a XVII. kerületben is tudnak irodát nyitni, és nem csak azt a pénzt kívánják elrakni, amit az irodabérlésre önök fordíthatnának. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps a Jobbik és a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me