Bizottságok felkérése beszámolók tárgyalására és döntésre

Full text search

Bizottságok felkérése beszámolók tárgyalására és döntésre
Tisztelt Országgyűlés! A határozati házszabály 85. § (1) bekezdése lehetővé teszi, hogy az Országgyűlés felkérje a határozathozatalra a beszámolót tárgyaló bizottságokat. Házbizottsági konszenzus hiányában ennek előterjesztése elnöki jogkörben történik. Erről az Országgyűlés vita nélkül, külön-külön határoz.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Honvédelmi és rendészeti bizottságot a 2012-14. évi magyarországi főbb természeti csapásokra és az ember okozta katasztrófákra kiterjedő kockázatelemzésről, a katasztrófák elleni védekezésre történő felkészülés helyzetéről, illetve a védekezésről szóló B/4859. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a Ház 116 igen szavazattal, 53 nem ellenében a bizottságot a beszámoló tárgyalására felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Fenntartható fejlődés bizottságát a 2009-2014. közötti időszakról szóló nemzeti környezetvédelmi program végrehajtásáról szóló B/4860. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a tisztelt Ház a bizottságot 114 igen szavazattal, 53 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett a határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elektronikus hírközléssel összefüggő 2011. évi tevékenységéről szóló B/2740. számú előterjesztésének határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A Ház 115 igen szavazattal, 54 nem ellenében, tartózkodás nélkül a bizottságot felkérte a határozathozatalra.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, felkéri-e a kijelölt Kulturális bizottságot a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 2014. évi tevékenységéről szóló B/3675. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A határozathozatalra a bizottságot a Ház 115 igen szavazattal, 54 nem ellenében, tartózkodás nélkül kérte fel.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal országgyűlési beszámolója 2014-ről szóló B/4966. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A Ház a bizottságot 114 igen szavazattal, 55 nem ellenében, tartózkodás nélkül felkérte a határozathozatalra.
(14.20)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me