BALOG ZOLTÁN,

Full text search

BALOG ZOLTÁN,
BALOG ZOLTÁN, az emberi erőforrások minisztere: Köszönöm az elismerést az MSZP-frakció részéről taps formájában is. Azt mondanám önnek, hogy ha a leírt szöveget felolvassa, a jogértelmezése akkor is enyhén egyoldalú, de amikor spontán válaszol, akkor végképp. (Dr. Józsa István közbeszól.) A bíróság több rendben megállapította... - ön idehozza a kordonbontást 2006-ból, és én szégyelljem magam?! (Közbeszólások az MSZP soraiból.) Ki állította a kordont törvényellenesen az Országgyűlés köré? Ki állította? Az önök kormánya állíttatta a rendőrséggel! (Felzúdulás, nagy zaj az ellenzéki oldalon.) Mi egy törvényellenes állapotot akartunk megszüntetni. (Taps a kormánypárti oldalról.) Én sajnos nem tudtam jelen lenni egyébként, de ez egy másik kérdés.
Ha már a jogértelmezésnél tartunk, kár, hogy a lélegeztetőgépet nem hozta ide, mert ez a populizmus még önökhöz is méltatlan, akik a gyermekétkeztetésre feleannyi pénzt nem fordítottak, mint a mi kormányunk.
A harmadik pedig az, hogy önök hat esetben tettek följelentést az előző évben plakátrongálásért. Ja, amikor az önök plakátját megrongálják, az jogsértés, amikor meg önök rongáltatják meg és az elvtársaik a plakátokat, fölszólításra az interneten, az meg a demokráciát védő cselekedet?! (Nagy zaj.) Hát, ehhez a jogfelfogáshoz meg jogtisztelethez csak gratulálni tudok! Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me