SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm a választ. Csak egy nem világos: Most akkor mi velem szemben az állítás? Az, hogy piszkosul megszedtem magam állami földekkel, vagy az, hogy 2300-ra próbáltam pályázni és nem nyertem semmit? A múlt héten az egyiket állították, ezen a héten a másikat. Tehát hazudjanak már valamit pontosan, mert gyakorlatilag nem nagyon sikerül megfelelni a valóságnak sehogy!
Viszont teljes mértékben kerüli például a Hubai család történetét, mert ha ekkora igény van a földekre és pályázatokra, akkor miért is kell több száz birtoktestet odaadni megbízással? Miért kerülik ki a pályázati rendszert, ha önök szerint ez annyira jó? Akkor miért kell a pályázati rendszer megkerülésével úgy odaadni birtoktestek sokaságát és hektárok sokaságát haveri köröknek, hogy az nem kerül bele sehová? Egyáltalán miért kell 6 ezer hektáros birtokosoknak további száz hektárokat juttatni a bérleti rendszeren belül is vagy a pályázati rendszeren belül is?
Ha az egy percében konkrétan csak a Hubai családról beszél, akkor is nyugodt leszek, mert várnám, hogy megmagyarázza ennek a jelenségét. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az LMP és a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me