VELEZ ÁRPÁD,

Full text search

VELEZ ÁRPÁD,
VELEZ ÁRPÁD, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm a szót, elnök úr. A törvényjavaslat célja, vagyis a szélessávú internethálózatok fejlesztése mindenféleképpen támogatandó. Említésre méltó, hogy a törvényjavaslat szorosan kapcsolódik a T/4741. számú törvényjavaslathoz, amely alapján a szélessávú internethálózat fejlesztését végző hálózatüzemeltető a fejlesztés használatba vételét követő öt évig mentesül a közműadófizetési kötelezettség alól. Megjegyzendő, hogy az Orbán-kormány elmúlt öt éve nem az infrastruktúra-fejlesztésről, hanem azok akadályozásáról szólt, például közműadó, telefonadó, árbevétel-arányos hírközlési különadó, internetadó, s a többi.
Nagyon szép ívet írt le a kormány - ezt is szeretném kiemelni - a tavalyi internetadó-tüntetés óta, akkor pont az ellenkező irányba haladt a kormány.
Mindezek ellenére a MSZP a törvényjavaslat céljával egyetért, azt támogatja, mert Magyarországnak valóban szüksége van nagy átviteli sebességű hírközlő hálózatok minél szélesebb körű kiépülésére. Köszönöm. (Taps az MSZP és a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me