BÁNKI ERIK

Full text search

BÁNKI ERIK
BÁNKI ERIK (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Zene volt füleimnek az az információ- és adathalmaz, amit államtitkár úrtól hallottunk, hiszen azt gondolom, hogy a tények önmagukért beszélnek. 2010 óta, amióta a kormány az adócsökkentés politikáját és az adóátrendezési politikáját megkezdte, azóta minden intézkedésénél az az egy cél vezérelte, hogy az emberek, a magyar családok minél jobban járjanak, a magyar vállalkozások pedig minél versenyképesebbek legyenek a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.
Azt gondolom, az a 3600 milliárd forint, ami az elmúlt időszak alatt megtakarításként a családoknál maradhatott, valóban óriási segítség volt, nemcsak abban a lehetetlen helyzetben, ahova a devizahitelek sodorták az embereket, az onnan való kilábalásban, hanem abban is, hogy újra megerősödjenek ezek a családok, és több lehetőségük legyen.
Tisztelt Államtitkár Úr! Vince Lombardi NFL-edző szavaival élve, a szótár az egyetlen hely, ahol az eredmény megelőzi a munkát. Azt gondolom, hogy a kormány azt bizonyította, hogy a munkával lehet az eredményt elérni. Köszönöm a figyelmet, és elfogadom a válaszát természetesen. (Szórványos taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me