DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm szépen. Miniszterelnök úr saját magát minősíti; én azt gondoltam, hogy ezekre az egyszerű kérdésekre képes lesz és mer tisztességesen válaszolni. Ha már nem sikerült, hátha fel tudom az érdeklődését kicsit kelteni. Miniszterelnök úr, van itt még néhány kérdés, amire jó lenne, ha válaszolna.
Mi van például a nemzeti parkok széthordásával? Mi van a trafikok lesötétítésével? Mi van a Tiborcz-traktorral, a családi közvilágítás-biznisszel, a nemzet gázszerelőjének meggazdagodásával? Ki az a Habony Árpád? Honnan van a vagyona, miniszterelnök úr? Mennyi pénzt kívánnak még átjátszani Andy Vajnának a közpénzekből? Mikor derül ki végre, hogy mi történt a Rogán-féle belvárosi ingatlanpanamában? Mit kell még tennie Fazekas miniszter úrnak és Szijjártó Péternek, hogy leváltsa végre őket, és felelősségre legyenek vonva csak azért, amit az elmúlt fél évben tettek, és ami nyilvánosságra került? Miért stadionokra költik az emberek adóforintjait, amikor romokban az egészségügy és az oktatás?
Folytathatnám a kérdést, miniszterelnök úr, mindenki tudja, hogy egy kérdésre kell csak válaszolnia: meddig lehet még következmények nélkül hülyének nézni a parlamentet és ezt az egész országot? Kérem, válaszoljon a kérdésre. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me