ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: A frakció készen áll arra, hogy megvitassa az ön javaslatát. A képviselőtársaim pedig azért nem vették ezt napirendre, magam sem támogattam egyébként, mert ebben a kérdésben mi magunk is megosztottak vagyunk. Tehát még mielőtt parlamenti vitára jönnénk, azt gondolom, mindennek megvan a helyes és értelmes sorrendje, mielőtt parlamenti vitára jönnénk, ezeket a vitákat érdemes a saját köreinkben lefolytatni.
Én nem akarom azt a tényt eltagadni, hogy a Fidesz-Kereszténydemokrata Néppárt közös nagy politikai táborában ez a vita jelentős véleménykülönbségeket hozott felszínre. Ez a vita hosszú ideig fog még tartani. Kellő higgadtsággal és nyugalommal, sőt mi több, kellő méltósággal javaslom lefolytatni. Nem biztos, hogy a parlamenti vitanap a megfelelő első lépés.
(16.50)
Mindenesetre ez egy hosszú vita lesz, de szeretném itt megismételni az elkötelezettségemet és a meggyőződésemet, hogy a magyar állam kötelessége minden körülmények között megvédeni az ártatlan áldozatokat.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Mirkóczki Ádám átadja a kérdőívet Orbán Viktornak.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me