DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelettel, Schiffer képviselőtársamat kérem nagyon nagy tisztelettel, hogy nyugodjon meg. (Derültség a kormánypárti padsorokban.) Bizonyára nem figyelt oda arra, amit mondtam. Azt mondtuk, hogy a módosító javaslatok irányával egyetértünk. Tudja, tegnap a TAB-ülésen, ahol nem volt jelen, meg is szavaztuk az LMP módosító javaslatát. Csupán arra mertem felhívni a figyelmét önnek is és mindenki másnak, hogy a három óra alatt beadott módosító javaslatunknak - és az önökének, bocsánat -, valószínűleg pont úgy nincs hatástanulmánya, mint ahogy a kormánynak nincs hatástanulmánya arra, hogy a 100 millió forintos értékhatár mit fog okozni ezen a piacon. Szerintem az 500 millió forintról sincs önöknek pontos képe, szerintem nem is lehet egy ellenzéki frakciónak három óra alatt ilyenje.
Amiért viszont alapvetően szót kértem, az csak annyi, hogy a Fidesz nagyívű, 4 perc 14 másodperces vezérszónoklatára fölhívjam a figyelmet, amiben a vezérszónok még arra is kitért, hogy bizony itt a reklámadónak az is a funkciója, hogy az a fránya média, ahogy mondta, ne a bevételnövekedésre, hanem a minőségre és a minőségi műsorokra koncentráljon majd a jövőben. Annyit kérnék szépen nagy tisztelettel a kormánypárti képviselőtársaimtól, hogy mielőtt könnybe lábadna a szemük ezen gondolat alapján, kérdezzék már meg Szijjártó Péter minisztertársukat, hogy milyen érzés, milyen minőségi érzés volt Magyarország Kormányának tagjaként Vajna Tímeával, Schobert Norbival, Pirner Almával a Hal a tortán nevezetű műsorban bohóckodnia, és utána mondjanak ilyeneket egy ilyen törvényjavaslat vonatkozásában.
Végezetül nagy tisztelettel szeretném megkérdezni a jelen lévő KDNP-frakció tagjait, hogy a KDNP-nek mint pártnak vajon van-e véleménye a reklámadóról. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me