DR. VARGA LÁSZLÓ

Full text search

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (MSZP): Valóban, és egy internetes portál majd fogja, ahogy eddig is közvetítve volt interneten az ülés, úgyhogy nyilván ezt elemezgethetik, a magyar sajtószabadság egy jelentős ünnepének így feleltek meg. Úgyhogy azt gondolom változatlanul, hogy ez egy szégyen. (Zaj, közbekiáltások a Fidesz soraiból: Az, hogy hazudsz! - Szégyen! - Az elnök csenget.)
Szeretném tájékoztatni önt, hogy én interpelláltam önt, és egyébként szeretném önt tájékoztatni arról, hogy öt éve kormányoznak; egyszóval, jó reggelt kívánok, miniszter úr! A magyar társadalomban a különbségek jelentősen nőttek az elmúlt öt évben, ezt mindenféle adat bizonyítja. Jelentősen nőtt, több mint egymillióval a létminimum alatt élők száma. Ezt is mindenféle adat bizonyítja, akkor is, ha nem beszél róla, merthogy másról beszél és mellébeszél. Nem tájékoztatta arról a nyilvánosságot, hogy mintegy 27 százalék az áfa szinte az összes alapvető élelmiszernél. Ez Európa-csúcs. Jó reggelt kívánok, miniszter úr! Csökkenteni kellene az alapvető élelmiszerek áfakulcsát is. Nem beszélt arról sem, hogy mikor kívánják a létminimumhoz igazítani legalább a minimálbért, egyszóval: mellébeszélt.
Nem a magyar társadalom érdekében cselekszenek, ezért nem tudom elfogadni a válaszát. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me