DR. TILKI ATTILA

Full text search

DR. TILKI ATTILA
DR. TILKI ATTILA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A Fidesz padsoraiban nagyon sokan ülnek most is olyanok, akik az előző és azelőtti ciklusban, akár korábban is polgármesterek voltak.
Tehát higgyék el - és itt Sallai képviselő úr fölvetésére reagálok -, hogy ez a javaslat, ami itt előttünk fekszik, az egyeztetett az önkormányzati, volt önkormányzati vezetők véleményével. Én nem hiszem, hogy összeesküvés-elméleteket kellene látni. Van egy olyan probléma, amit meg kell oldani, és én úgy gondolom, hogy a katasztrófavédelem egy olyan szerv, amire igenis, ebben a rendszerben szükség van.
Én egy kicsit megdöbbenve figyelem ezt az indulatos választ, ami Szilágyi úrtól folyamatosan érkezik. Higgye el, hogy mi, egyénileg megválasztott országgyűlési képviselők - mindannyian, akik itt vagyunk, ilyenek vagyunk -, mi azért folyamatosan találkozunk nap mint nap a választóinkkal, és egy megalapozott törvényjavaslattal állnak szembe, ahol nem összeesküvés-elméleteket kellene gyártani, hanem el kellene fogadni a javaslatunkat.
Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me