SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Pócs képviselő úr, én nem mentem volna bele az ön helyében ebbe, hogy az emberek mit értenek jelen pillanatban és mit nem. Az emberek valóban értik, hogy mi történik ebben az országban. A következő választásokról beszélni meg, úgy gondolom…
A felszólalásommal kapcsolatban ön egyetlenegy tényre vagy tárgyra nem világított rá, nem válaszolt rá. Tudja, miért? Mert nem is ért hozzá. (Korózs Lajos nevet.) A következő választáson ön az, aki nem fog itt bent ülni ebben a parlamentben.
És valóban igaza van, az emberek értik, hogy mi zajlik ebben az országban, ezért ha megnézte volna tegnap a közvéleménykutatási adatokat, akkor azzal találkozhatott volna, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom mögött másfél millió ember áll már. (Pócs János: Ez hogy jön a kéménysepréshez?) Másfél millió ember az, aki minket bízna meg jelen pillanatban a kormányzással, úgy, hogy önök vannak kormányon, hogy a rendelkezésükre áll egy média, hogy 0-24 órában egy hirdetési csatornát tudnak működtetni a Fidesszel kapcsolatban, amit közszolgálatinak neveznek, és így sikerült 1 millió 700 ezer ember támogatását megszerezniük ma. Csak tudja, mi történik még? Eltelik majd egy kis idő, önök ugyanilyen arrogánsak, nagyképűek, ugyanilyen szakmaiatlanok lesznek végig, mint amit tapasztalhatunk, és szépen bele fognak ebbe bukni.
Az, ha önöknek a szakmai felszólalásokra olyan válaszuk van, egyetlenegy mondatot nem mondott a tűzvédelemről, hanem hogy kukorékol-e a kakas meg nem kukorékol, meg felkel a nap vagy nem kel fel… Hát ne haragudjon, Pócs képviselő úr, szerintem ez egyszerűen nevetséges, és még azt mondom, hogy akár a Ház méltóságát is sérti, hogy ön egy szakmai vitában ilyen demagóg felszólalásokkal hajlandó itt megszólalni. Úgyhogy én kérek elnézést az ön nevében azoktól, akik esetleg hallgatták ezt a vitát. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Jobbik padsoraiból. - Korózs Lajos: Szégyen!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me