PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Jobbikos Képviselőtársaim! A mai nap is tapasztalhattuk, hogy önöknek mindenről mindig csak egy dolog jut eszükbe, amit sajnálatosnak tartok. A jelen napirendi pontnál az élelmiszer-felügyeletről, az élelmiszer-biztonságról, a közétkeztetésről és az emberek biztonságáról van szó.
Nem is értem, hogy jön ide, de ha már rámutattak, szívesen emlékeztetem képviselőtársaimat arra, hogy mit mondtam a transzatlanti egyezmény tárgyalásával kapcsolatban. Azt mondtam tisztelt képviselőtársaimnak, kiemelve jobbikos képviselőtársaim figyelmét, a demokrácia deficitje az, hogyha van olyan ügy, amit még csak tárgyalásra sem méltatunk. A Jobbiknál biztos az a trendi, hogy egy falu, egy nóta; ha valamit utálni kell, azt utáljuk, ha valamit gyűlölni kell, azt zsigerből gyűlöljük anélkül, hogy az érveket ütköztetnénk.
A felszólalásomban - szeretném még egyszer kiemelni, ha már több alkalommal rámutattak - kifejezetten azt kértem, hogy a tárgyalások lefolytatását kérjük támogatni.
Kiemeltem a mondanivalómban, hogy szigorú GMO-s feltételek mellett, és szigorúan a magyar érdekek védelme mellett. Hangsúlyozom még egyszer: a tárgyalások lefolytatására kértem képviselőtársaim támogatását. Köszönöm, elnök úr. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me