SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Mindössze reagálni szerettem volna az előbbi felvetésre. Elnézést kérek, hogyha félreérthető voltam. Nem a Nébih szakmai munkáját kifogásoltam, hanem azt, hogy az eddigi összeolvasztás és nagyobbítás nem járt azzal együtt, hogy megfelelő pluszkapacitásokat kapjon. Ha nincs meg a megfelelő szakszemélyzet, ha nincs meg a forrás az ellenőrzésekhez, ha nincs ember meg háttér, hogy kimenjenek és megcsinálják az ellenőrzéseket, akkor semmit nem ér az, hogy maga az intézményi háttér egy kis létszámmal rendelkezésre áll. Még az is lehet, hogy ott egyébként egy szűk szakmai szempontok szerint működő társaságról van szó.
Csak arra utaltam, amit rendszeresen megteszek: a jogszabály halála, ha nem alkalmazzák. Gyakorlatilag arról van szó, hogy hiába alkotunk ilyeneket, ha nincs meg a megfelelő háttér mindezek végrehajtásához.
Tehát ma már javasoltam államtitkár úrnak egy-két dolgot, hogy a kormányüléseken mikre kérjen pénzt. Szerintem ezt is nyugodtan hozzátehetjük a listához, hogy a Nébih végrehajtási kompetenciáinak és végrehajtási kapacitásainak a növelésére is lényegesen nagyobb erőforrásokra lenne szükség. Tehát erre utaltam, és elnézést, ha félreérthető voltam. Viszonthallásra… - dehogy viszonthallásra. (Derültség a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me