DR. VAS IMRE,

Full text search

DR. VAS IMRE,
DR. VAS IMRE, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! A Törvényalkotási bizottság az elfogadott házszabálytól való eltérésnek megfelelően a mai ülésén, néhány perccel ezelőtt megtárgyalta a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot, és ahhoz a bizottság 35 igen szavazattal összegző módosító javaslatot és összegző jelentést nyújtott be.
(17.20)
Az összegző módosító javaslat két módosító indítványt tartalmaz; a képviselői módosító indítványok közül a T/13270/2. számút, amely tartalmában arról szól, hogy az 500 főnél kisebb települések polgármestereinek az illetménye az államtitkári illetmény ne 20, hanem 30 százaléka legyen, valamint egy apró technikai módosítást tartalmaz. A többi képviselői indítványt, Sallai R. Benedek és Hegedűs Lorántné képviselőtársaink indítványait a Törvényalkotási bizottság nem támogatta.
A Törvényalkotási bizottság benyújtott egy, a kormánypárti tagok által előterjesztett négypontos módosító indítványt; mind a négy pont technikai jellegű módosítást tartalmaz.
A bizottság a vitát rövid idő alatt lezárta. Kérem, hogy önök is támogassák a törvényjavaslat elfogadását. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me