A keresztényüldözés és a közel-keleti és afrikai népirtás elítéléséről és az üldözöttek támogatásáról szóló határozati javaslatho…

Full text search

A keresztényüldözés és a közel-keleti és afrikai népirtás elítéléséről és az üldözöttek támogatásáról szóló határozati javaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája
Soron következik a keresztényüldözés és a közel-keleti és afrikai népirtás elítéléséről és az üldözöttek támogatásáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A Balog Zoltán és képviselőtársai által benyújtott előterjesztés H/12700. számon és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlament informatikai hálózatán valamennyiük számára elérhetők.
Megkérdezem Vas Imre képviselő urat, hogy az előterjesztők képviseletében kíván-e most felszólalni. (Dr. Vas Imre: Nem.) Most nem kíván, így 10 perc időkeret marad Vas Imre képviselő úrnak a zárszóra.
Megkérdezem Rétvári Bence államtitkár urat, hogy kíván-e most a kormány részéről felszólalni. (Dr. Rétvári Bence: Most nem kívánok.) Nem kíván.
A képviselői felszólalások következnek. Kétperces hozzászólásra a házszabályi előírásoknak megfelelően nincs lehetőség. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy ki kíván a vitában felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a vitát lezárom.
Most kérdezem meg az előterjesztőt, Vas Imrét, hogy kíván-e zárszót mondani. (Dr. Vas Imre: Igen.) Igen, kíván mondani. Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me