ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Mielőtt a vezérszónoki felszólalásokat megkezdenénk, ülésvezetési kérdésben kell döntenünk. Hiller István, az Országgyűlés alelnöke jelezte, hogy fel kíván szólalni az általános vita során. Alelnök úr képviselői felszólalás esetén az önálló indítvány további tárgyalása során csak akkor vezetheti az ülést, ha ehhez az Országgyűlés hozzájárul.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e ahhoz, hogy Hiller István alelnök úr az előterjesztés további tárgyalása során, amennyiben felszólal, utána még vezethesse az ülést. Kérem, hogy aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható több-sége indítványomat elfogadta, így minden elhárult annak érdekében, hogy alelnök úr felszólalhasson.
Most a vezérszónoki felszólalások következnek. A Fidesz képviselőcsoportjának vezérszónoka Vinnai Győző képviselő úr. Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me