PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Csak a személyes megszólítás jogán kérem, engedjék meg, hogy véleményemet elmondjam.
Tisztelt Sallai Róbert Benedek Képviselő Úr! Minden megnyilvánulása önnek szennyes, büdös és gázos. Legalább olyan, mint amikor a véleménynyilvánítását a trágyaborogatással fejezte ki.
Tisztelt Képviselő Úr! Önnek tudnia kéne, hogy amit most itt összehablatyolt a parlamentben, mindenki részéről mindenféle feljelentésre megadja az alapot, ha valaki venné a bátorságot, hogy az ön szintjére süllyedjen. Én magam sem fogom ezt tenni.
Tisztelt Képviselő Úr! Ha már személyesen megszólított, sem az NJL Kft.-ben, sem pedig az ESZOSZ tekintetében semmilyen érintettségem nincs.
(10.10)
Egyébként az adott cégekből semmilyen pénz, egy fillér állami pénz sem tűnt el. Nem úgy, tisztelt képviselő úr, mint amikor ön állami támogatásból a túrkevei malmot felújította. Tisztelt Képviselő Úr! Ne fordítson már hátat, önhöz beszélek! (Sallai R. Benedek, képviselői helyét elhagyva: Figyelek, csak tudom, mennyire komoly, amit mondasz!) Amikor ön a túrkevei malmot állami támogatásból felépítette, az állami támogatás eltűnt, a malom pedig összedőlt.
Tisztelt Képviselő Úr! Ha ön úgy gondolja, hogy jogosan itt erkölcs meg mindenféle morál élére akar állni, akkor azt szeretném mindenekelőtt öntől kérni, mielőtt bárkit begyaláz, besároz, trágyát borogat mindenkinek a fejére, először szálljon magába. És azt kérem, hogy azt a pénzt, amit a túrkevei malom felújítására állami támogatásból befektetett, majd pár napra rá a malom összedőlt, tegye vissza, akkor lesz joga és alapja önnek tükörbe nézni. Elnök úr, köszönöm a szót. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me