DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Miniszterelnök úr, akármit is mond vagy gondol ön, Rogán Antal neve mára egyet jelent az urizálással, a folyamatos botrányokkal, korrupciógyanús ügyekkel, a hazudozással.
Elsőként érkezett a vagyonnyilatkozati botránya, majd a Luis Vuitton táska, aztán a belvárosi ingatlan-panama, aztán a Pasa parki lakóparki barátja, aki milliárdos megbízásokat kap a minisztériumától, majd kiderült, hogy feltalálóként is igen tehetséges ember; aztán vádolta őt Magyarország két legnagyobb alvilági figurája, nem is akármivel: Portik azzal, hogy 10 millió forintot szatyorban kellett vinni euróban, Vizoviczki jobbkeze pedig azzal, hogy 4 milliót alkalmanként. Most pedig a belvárosi triumvirátusról jelent meg egy komolyabb összefoglaló cikk - amint azt már idézték is - az Indexen grúz erőművekről, ingatlanmutyikról, amellyel kapcsolatban egy biztosan állítható, hogy már hazugságba keveredett a miniszter.
De politikailag szerintem önnek is és az ön pártjának is a legkínosabb és legvállalhatatlanabb akciója a miniszternek az volt, amin már képviselőtársai és párttársai is háborogtak, ez pedig a helikopteres ügy volt. A nemzet jövőjét évtizedekre meghatározó népszavazás napján sikerült a miniszter úrnak luxusautóval és helikopterrel egy vidéki celebesküvőről jönnie-mennie az országban, miközben párttársai pedig a szent ügyért harcoltak kinn a terepen. Aztán ez az ügy is elbukott.
Azt szeretném kérdezni én is miniszterelnök úrtól, hogy meddig védi még ezt a fiút. Minek kell még kiderülnie és minek kell még történnie, hogy elhatárolódjon Rogán Antaltól, és hogy leváltsa őt a miniszteri pozíciójáról? Várom válaszát. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me