DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Én egyvalamit ezektől a miniszter uraktól biztosan megtanultam. Azt, hogy ha a politikai érvek elfogynak, akkor jön a személyeskedés. Sajnos, úgy látszik, miniszterelnök úr sem kivétel, ugyanis nem kipécézésről van szó, ahogy ön említette, hanem arról van szó, hogy az ön egyik minisztere nagyon súlyos vádakkal szembesült, és háromszor hazudott a magyar választópolgároknak. Én azt gondolom, hogy aki összevissza hazudozik miniszterként, az nem méltó erre a pozícióra. Igaz, ön a miniszterelnök és nem én vagyok, de én azért önt mégis arra kérném, hogy ha háromszor hazudik egy ilyen miniszter, akkor legalább annak az ellenzéki képviselőnek a kérdésére válaszoljon, aki teljesen jogos kérdést tett fel önnek. A kérdésem továbbra is az: van-e ilyen grúz projekt vagy nincsen ilyen grúz projekt?
Egyébként ma van a feltalálók napja, hát Rogán Antalról is tudjuk, hogy egy feltaláló, legalábbis a letelepedési kötvényt feltalálta, ő magáról is azt állítja, hogy feltaláló; de a jelek szerint azt is feltalálta, hogy ilyen projektekről utcán állva lehet egyeztetni mindenféle szinten.
Még egyszer mondom, a propagandaminiszter háromszor hazudott: helikopterezett, ez volt az egyik hazugság; letelepedési kötvényekkel hazudott; és Kertész Balázzsal kapcsolatos viszonyáról is hazudott. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Meddig maradhat Rogán Antal pozícióban? (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me