ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Örülök, hogy kibújt a szög a zsákból, és végül is nekem elnézést kell kérnem Rogán Antal miniszter úrtól, hiszen meghallottuk most itt az előbb, hogy minek mi az oka. Itt rólam van szó. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Ki a miniszterelnök?) Hát nem Rogán Antalt támadják - engem támadnak! Valójában a magyar kormányt támadják.
Itt nem arról van szó, hogy önök valami igazságot találtak volna, ami kedvezőtlen valamelyik kormánytagra nézve, hanem arról van szó, hogy önök szisztematikusan támadják a kormányt. Hol? A fején keresztül. És minden miniszterre megpróbálnak tücsköt, békát kiabálni, hogy aztán rajtam meg számonkérhessék. Nem olyan bonyolult játszma ez, képviselő uram, ezt én is átlátom. Higgye el, nem tudom másképp tekinteni, mint úgy, ahogy ön mondta: ezek tényeknek látszó dolgokkal alátámasztott hazugságok - ahogy ön az előbb mondta. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Ezek blöffök.
De ha már a hazugságról beszélünk, azért mégis ideidézek öntől egy jópofa kis mondatot. Idézem önt: „Időhúzás a népszavazás, amelyre leghamarabb ősszel kerülhet sor, inkább az Alaptörvényt kellene hasonló tartalommal módosítani.” (Dúró Dóra: Így van.) Ezt ön mondta - aztán nem szavazta meg az alaptörvénymódosítást. Ennyit a hazugságról. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me