SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Miniszterelnök Úr! Amit ön blöffnek nevez, azok alátámasztott hazugságok. (Derültség a kormánypártok soraiban.) Végig Rogán Antal hazudott. Bebizonyították a tények, hogy Rogán Antal nem mondott igazat. A két esett között bement még a tévébe is, és a tévében élő egyenes adásban hazudott a letelepedési kötvényekkel kapcsolatosan, amely letelepedési kötvényeknek ő az atyja.
Miniszterelnök úr, itt nem az a kérdés, hogy az ügyeket ön hogy ítéli meg. Az a kérdés, hogy amikor bebizonyosodik egy miniszteréről, hogy hazudik, a magyar kormány egyik felelős miniszteréről bizonyosodik be, hogy nem mond igazat, akkor ön mit tesz. És ezek szerint ön nem tesz semmit. Ez az ön felelőssége!
Itt most nem Rogán Antalról beszélünk, hanem az ön felelősségéről. Ön megengedi, hogy a magyar kormányban, amit ön vezet, egy miniszter hazudjon. Ha ön ezt megengedi, akkor ön támogatja a hazugságot, és támogatja minden valószínűség szerint azokat a korrupciós ügyeket is, amelyek ehhez a miniszterhez köthetők. Ön ezt támogatja, és most önről beszélünk, nem a miniszteréről. Miért támogatja, miért engedi meg, hogy a kormányában egy miniszter hazudjon, akár csak egyszer is, nemhogy háromszor? (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me