DÖMÖTÖR CSABA,

Full text search

DÖMÖTÖR CSABA,
DÖMÖTÖR CSABA, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselő Úr! A múlt heti, brutális bőnyi rendőrgyilkosság után valóban érdemes megvizsgálni, hogy az egyes pártok, illetve a Jobbik valóban együttműködnek-e szélsőséges, radikális szervezetekkel. Csak szeretnék itt mindenkit emlékeztetni arra, hogy az az ember, aki a múlt héten hidegvérrel főbe lőtt egy rendőrt, korábban együtt mozgott a Jobbik betyársereges haverjával. A Jobbik ennek a Betyárseregnek tett ígéretet arra, hogy majd számít rájuk a rendvédelem területén, ha kormányra kerül.
Korábban is voltak már jelek az együttműködésre, a Betyársereg egyébként Hitler-emléktúrát szervezett, és nem mellékesen a vezetője nácinak vallja magát, és a fajok hierarchiájáról értekezik, egyébként pedig a Jobbik egyik magas beosztású vezetőjének a közeli jó barátja. Van itt más is. Egy korábban nagy nyilvánosságot kapott telefonbeszélgetés alapján munkamegosztás van a Jobbik, a Betyársereg és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom között, ahol is ezek az utóbbiak kimondhatják azokat a dolgokat, amiket a Jobbik taktikai okokból nem, mert nem szép történet.
Jól látszik tehát, hogy a Jobbik egy zavaros hátterű párt, és csak remélhetjük, hogy a párt partner lesz ezen ügyek tisztázásában, ha már egyszer annyira érzékeny a biztonsági kockázatokra. (Dúró Dóra: Adtunk ki közleményt! Tisztáztuk!) Mindannyiunk érdeke, hogy megtudjuk, hogy valójában mi zajlik a bulvárszereplések és az egyéb cukiságok árnyékában. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me