ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Képviselőtársunk nem fogadta el az államtitkári választ. Kérdezem az Országgyűlést, hogy elfogadja-e. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 105 igen szavazattal, 30 nem szavazat ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta az államtitkári választ.
Tisztelt Országgyűlés! Áttérünk az azonnali kérdések órájára. Egyperces technikai szünetet rendelek el, hogy akinek halaszthatatlan feladata van, az elvégezhesse. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Gőgös Zoltán, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a miniszterelnökhöz: „Szó nélkül tűri Miniszterelnök Úr, hogy Szolnok Fideszes polgármestere alpári stílusban gyalázzon közösségük érdekében fellépő idős hölgyeket? Majd összevissza hazudozva próbálja menteni a menthetetlent?” címmel. Miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladat-ellátás miatt válaszadásra Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter urat jelölte ki. Kérdezem képviselő urat, hogy elfogadja-e a válaszadó személyét, vagy személyesen miniszterelnök úrtól kéri a választ.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me