A dohányzás visszaszorításával összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott zárószavazás előtti m…

Full text search

A dohányzás visszaszorításával összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott zárószavazás előtti módosító javaslatról történő döntés és az elhalasztott zárószavazás
Soron következik a dohányzás visszaszorításával összefüggő egyes törvények módosításáról szóló T/12371. számú törvényjavaslathoz benyújtott zárószavazás előtti módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás. Arra figyelemmel, hogy az Országgyűlés a november 8-ai ülésnapján a zárószavazás elhalasztásáról már döntött, az előterjesztő T/12371/13. számon zárószavazást előkészítő módosító javaslatot nyújtott be.
A Törvényalkotási bizottság zárószavazás előtti módosító javaslatát T/12371/14. számon, zárószavazás előtti jelentését pedig T/12371/15. számon terjesztette elő.
Most a határozathozatalok következnek. A házszabály 55. § (1) bekezdése alapján a zárószavazás előtti módosító javaslatról az Országgyűlés egyetlen szavazással dönt.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/12371/14. számú zárószavazás előtti módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a zárószavazás előtti módosító javaslatot 160 igen, 33 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta.
Miután az Országgyűlés elfogadta a zárószavazás előtti módosító javaslatot, a zárószavazás során a módosított egységes javaslatról döntünk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a módosított T/12371/11. számú egységes javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosított egységes javaslatot 154 igen1 szavazattal, 34 nem ellenében, 4 tartózkodó szavazattal elfogadta.
Sallai R. Benedek tévesen szavazott.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me