TASÓ LÁSZLÓ

Full text search

TASÓ LÁSZLÓ
TASÓ LÁSZLÓ nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Mindig élvezettel hallgatom a kitekintést, amelyet a képviselőtársaim a napirenddel kapcsolatban terítékre hoznak, és őszintén szólva ez esetben is így volt.
Ami rendkívül fontos, hogy minden megállapodásra az a jellemző, hogy a magyar kormány szándékának megfelelően és a magyar emberek elképzelései szerint kapcsolatainkat az egész világgal szorosra kötjük, próbálunk segíteni magunknak elsősorban, magyar embereknek, és természetszerűen a világ bármely országának, akik a feltételrendszerrel azonosulni tudnak, és természetszerűen azokat a szabályokat, amelyek a biztonságos légiközlekedéshez kapcsolódnak, betartják, elfogadják és magukra kötelezőnek tartják.
Természetszerűen ezzel is segítjük egyébként Egyiptom országát, hogy ott tudjanak boldogulni az ott élő emberek, ahol laknak, az a térség is megpróbáljon a lehetőségeihez mérten továbblépni azokon a válsághelyzeteken, amelyek azért alkalmanként előfordulnak. De minden országban, ahol Magyarország tud segíteni azzal, hogy a kapcsolatait megerősíti, a kereskedelmi szövetségeit erősebbre fűzi, akkor azt gondolom, hogy mint emberi tartás is gyarapodunk, erősödünk, és nemcsak egyébként kereskedelmi szempontból gyarapodunk. Minden megállapodás célja az, hogy a következő időszakban, kihasználva a lehetőségeinket, jobban éljünk. Természetszerűen az egész munkánknak ez a lényege.
Tisztelettel kívánok sok sikert mindenkinek ebben, aki bármilyen módon közreműködik ebben, és örülök annak, hogy a frakciók egyhangúlag támogatják a megállapodás kihirdetését. Köszönöm szépen, elnök úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me