DUNAI MÓNIKA

Full text search

DUNAI MÓNIKA
DUNAI MÓNIKA (Fidesz): Köszönöm szépen. Megnyugtatom tisztelt elnök urat, hogy nem szeretnék kétpercezni is és még normált is, tehát csak egyszer szeretnék most még hozzászólni.
Szabó Sándor képviselőtársam említette a néhány héttel ezelőtti hasonló témájú, illetve ugyanennek a törvénynek a módosítását. A Törvényalkotási bizottságban felvetette, hogy szintén szocialista képviselők javaslatot tettek ugyanennek a szegedi vonatkozású ingatlannak a módosítására. Én szeretném a tisztelt Háznak elmondani tájékoztatásképpen, hogy jelen voltam a törvényalkotási bizottsági ülésen és hozzá is szóltam. Akkor az volt a helyzet, hogy a Törvényalkotási bizottság ülését megelőző napon, csak viszonylag későn került ez a módosítás a bizottság, illetve a parlament asztalára, úgy, hogy semmilyen dokumentum akkor nekünk, a bizottság tagjainak nem állt rendelkezésünkre. Csak annyi, bár a szavahihetőséget a politikusok általában megkérdőjelezik egymásról, de mégis azt kell hogy mondjam, hogy ebben az esetben nyilván önök sem fogadták volna el a kormánypárti képviselőktől, hogy csak úgy bemondásra kérjenek egy állami tulajdont önkormányzati tulajdonba.
Én azt kértem, és Palkovics államtitkár úr is azt erősítette meg a bizottsági ülésen, hogy tartalmilag nincsen semmi kifogásunk az akkor felvetett módosítás ellen, és azt kértük, hogy az államtitkárság vagy a képviselők gyűjtsék össze ezeket az igényeket, és amilyen gyorsan csak lehet, egy önálló indítványként, ne az akkorinak a viszonylag kései módosításaként kerüljön az asztalunkra.
Én akkor ezt felvetettem, és örömmel tapasztaltam, hogy rá nem sokkal, talán egy héttel össze is lett gyűjtve ez a javaslatcsomag, be is terjesztették képviselőtársaim, és az az ügy, amelyet Szabó Sándor képviselőtársam is elmondott, így most megvalósulhatott. Köszönöm szépen a figyelmet.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me