DR. VARGA LÁSZLÓ

Full text search

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Én jó reggelt kívánnék Dunai Mónika képviselő asszonynak. Ilyen kellemetlen mellékhatásai vannak a parlamentáris demokrácia maradványainak is Magyarországon, hogy itt néha elmondanak az önökével ellentétes álláspontot, és konzekvensen mondja el egy ellenzéki frakció, a Magyar Szocialista Párt frakciója.
Valóban, a véleményünk elég egyértelmű Andy Vajnáról is, arról is például, hogy online pénztárgépek nincsenek a kaszinóiban, persze sok magyar vállalkozásnál igen. Arról is véleményünk van, hogy önök kistafíroznak hozzá hasonló nagyvállalkozókat, egyre-másra az ő kényük-kedvük szerint alkotnak jogszabályokat, és ezeket igenis el fogjuk mondani, mert felháborítónak tartjuk, hogy az urizáló fideszes eliten kívül senkit érdemben nem támogatnak ebben az országban.
Ezt mindig is az asztalra fogjuk tenni, akkor is, hogyha ez önt idegesíti. Azzal azonban meg szeretném nyugtatni, hogy már sikerült eltörölniük az élő közvetítéseket az Országgyűlésről, tehát nyilván ezt sokkal kevesebben láthatják az önök antidemokratikus hozzáállása miatt, és természetesen, hogy ha közleményt kívánnánk erről kiadni, akkor az MTI cenzorai nyilván ezeket meg tudják nyirbálni, illetve legfeljebb nem adják ki.
Tehát az a fajta totális médiagépezet, amit önök üzemeltetnek ebben az országban, és ezt önök üzemeltetik, tehát lehet itt magyarázni, hogy hol nem ülnek politikusok, meg egyéb ilyen dolgokat, ezek nyilván ferdítik a valóságot az önök kénye-kedve szerint. Mi pedig el fogjuk ezt mondani, és annak, amit önök képviselnek ebben az országban, annak vége lesz. Vége lesz, és akkor bizony el kell számolni ezekkel a - hogy mondjam - bizonyos vállalkozók kénye-kedve szerint kiosztott milliárdokkal, a számukra alkotott törvényekkel és az intézményesített korrupció rendszerével is. Köszönöm, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me