HOLLIK ISTVÁN,

Full text search

HOLLIK ISTVÁN,
HOLLIK ISTVÁN, a KDNP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm. Nagyon sajnálom, hogy fáj a valóság a szocialista képviselőtársaimnak, de legyenek szívesek, a számokkal vitatkozzanak, én számokat mondtam itt önöknek. (Gőgös Zoltán: Elviszlek egy tehenészetbe, majd megtudod, mi a helyzet! Egy percet dolgoztál már munkahelyen?)
Azt gondolom, amikor mi az adócsökkentések és a béremelések politikáját folytatjuk (Dr. Szél Bernadett: Mikor? Álmodban?), annak egyébként nem titkolt célja az, hogy a kivándorlási folyamatot lelassítsuk, és a külföldi munkavállalást csökkentsük, illetve megállítsuk.
(17.10)
Befejezésül egy dologra szeretném felhívni képviselőtársaim figyelmét. Amikor az elmúlt hat év általam és a kormánypárti képviselőtársaim által felsorolt eredményeit támadják bekiabálásokkal, akkor bár azt gondolják, de végső soron azzal nem bennünket támadnak, hanem a magyar emberek által elért eredményeket, hiszen a Fidesz-KDNP gazdaságpolitikája eddig is és ezután is megállapodásokon fog alapulni (Dr. Szakács László: Jó kezekben van az ország!), amelynek a célja az, hogy a magyar családok és a magyar emberek boldogulni tudjanak Magyarországon. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Taps az MSZP soraiban. - Gőgös Zoltán: Bravó! - Szabó Timea: Még egyszer! - Közbeszólások az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me