BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ

Full text search

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ
BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Sajnálom, hogy a képviselő úr elment. Én igenis nagyon fontosnak tartom, hogy egy több mint 160 milliárdos beruházás átadásán ki vesz részt a kormánypártok, a helyi képviselők és a polgármesterek közül. Csak az a baj, hogy amikor a helyi önkormányzati polgármesterek nem jöttek el, azt maga Bodó Sándor is nagyon jól tudja, hogy miért nem jöttek el. A püspökladányi polgármestert övező korrupciós ügyek miatt nem jöttek el az átadásra.
Beszéljünk tisztán! Én ott voltam, mert fontosnak tartottam, hogy ez a beruházás megvalósult, ami a sárréti és bihari embereknek egy nagyon fontos ügye volt. Én utazok a vasúton, de azt nem bírom elviselni, hogy egy olyan átadást vágjanak a fejemhez a parlamentben, amikor folyamatosan kommunistáznak a Parlament falain belül, és olyan módszerekkel adtak át egy ilyen beruházást, amit anno még maguk a kommunisták is megirigyeltek volna, ahogyan történt ez az átadás.
Azt gondolom, hogy ilyenkor egy képviselőnek egy kicsikét magába kellene szállnia, és Bodó Sándornak mint a térség országgyűlési képviselőjének ezen az átadáson ott lett volna a helye. Azt gondolom, ilyenkor nincs fontosabb ügy annál, mint amikor egy 160 milliárdos beruházás - bár hozzáteszem, mondom még egyszer, önök voltak azok, akik 24 milliárd forinttal azonnal megemelték a költségeket - megvalósul, főleg azután, hogy az M4-es projektet leállíttatták, pontosan az Orbán-Simicska-háború miatt, és volt egy veszélye ennek is, attól féltünk, hogy végül ez a beruházás sem fog elkészülni, mint ahogy látszik, hogy nem is folytatták azóta a püspökladány-ebesi vagy a püspökladány-debreceni vasútvonal további felújítását.
Azt gondolom, hogy néha egy kicsit szerényebben kellene a kormánypárti képviselőknek viselkedniük. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me