CSEPREGHY NÁNDOR,

Full text search

CSEPREGHY NÁNDOR,
CSEPREGHY NÁNDOR, a Miniszterelnökség államtitkára: Tisztelt elnök úr, köszönöm szépen a szót, de egy viszonylag hosszú vitát követően, azt gondolom, annak nincs értelme, hogy megismételjem az eddig a vitában is elhangzottakat. Magyarország Kormánya nevében meg szeretném köszönni a parlamenti pártoknak azt, hogy részt vettek ezen a vitán, és megerősítettek bennünket abban, hogy van értelme valóban szakmai vitát kezdeményezni a Magyar Országgyűlésben. Engedjék meg, hogy aziránti elköteleződésünket megerősítsem, hogy az eddig megszokott anyagokat negyedévente ismételten megkapják, illetve a vitanapokat negyedévente vagy félévente megszervezzük.
Egy kiegészítést szeretnék tenni. A mai vitából is egyértelműen látszik, hogy az európai uniós források felhasználása nemcsak az uniós források felhasználását támogató jogszabályoktól függ, hanem attól is, hogy a forrásfelhasználás egyéb jogszabályi köre, gondolok itt a közbeszerzési törvényre, különböző iparágak szabályozási kérdésére, hogyan, miként alakul, vagy akár arra, hogy az állami bürokrácia mennyire nehezíti meg az ezekhez a forrásokhoz való hozzáférést.
Ehhez a munkához kívánok sok sikert az Országgyűlésnek és kellő szellemi muníciót ahhoz, hogy valóban 2020-ra olyan állapotba hozhassuk a magyar gazdaságot, hogy az a saját lábán is képes legyen megállni. Köszönöm szépen mindenkinek a vitában való részvételt. (Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me