DR. BÁRÁNDY GERGELY

Full text search

DR. BÁRÁNDY GERGELY
DR. BÁRÁNDY GERGELY (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Úgy tűnik, hogy legközelebb a tény fogalmát idézem majd magának, elnök úr, az értelmező szótárból, mert ezt sem érti. (Derültség az MSZP soraiban.)
(13.30)
Az a probléma, hogy sosem válaszol a kérdésekre, most sem tette. Érti ezt a kérdést? Nagyon egyszerű: fi-ze-tett-e lakbért Patainak? Erre válaszoljon! Igen vagy nem?
Nos, elnök úr, ezzel a válasszal egyébként megint csak nem engem sért, hanem a választópolgárokat nézi cinikus és lefitymáló módon levegőnek, ahogy egyébként sokadszor is jogszabályt sért az ilyen válaszokkal.
Ami biztos, a következőket fogom tenni, elnök úr. A törvény megsértése miatt az Igazságügyi bizottsághoz fogok fordulni. Nem mintha egyébként ettől sokat remélnék, de legalább az utókor látni fogja, hogy milyenek is voltak maguk annak idején. Aztán lefordíttatom az eddigi válaszait, és elküldöm az EKB elnökének, valamint az összes uniós jegybankelnöknek. No, nem azért, hogy lássák, milyen ember is ön, hanem azért, hogy esélyét adjam annak, hogy esetleg jobb belátásra bírják. A büntetőfeljelentésről hivatali visszaélés miatt, valamint az esetleges további lépésekről pedig elgondolkodom. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me