DR. MATOLCSY GYÖRGY,

Full text search

DR. MATOLCSY GYÖRGY,
DR. MATOLCSY GYÖRGY, a Magyar Nemzeti Bank elnöke: Köszönöm szépen. Igen tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Ami a válaszra érvényes, a kérdésre is, amelyben tények nem szerepeltek. (Közbeszólások az MSZP soraiból, köztük: Miért? - Mi van? - Az elnök csenget.)
Felhívom a figyelmét továbbá arra, hogy az Országgyűlés 2016. november 2-ai plenáris ülésén már feltették ezt a kérdést, amelyre válaszoltam (Dr. Bárándy Gergely: Csak nem válaszoltál!), valamint az ön párttársa, dr. Szakács László képviselő úr 27 ízben és alkalommal tette fel ugyanezt a kérdést (Gőgös Zoltán: Mert nem válaszolsz!), tehát amit arra válaszként írtunk, az továbbra is igaz.
Közérdekű adatot nyilvánosságra hoztunk. Ön egy megszűnt, méltán népszerűtlen újság valótlan információjára építve (Bangóné Borbély Ildikó: Nem szégyelli magát?) bombáz engem és másokat különböző vélt, hamis állításokkal. (Gőgös Zoltán: Mi a hamis?) Semmiféle valóságalapja nincs, mert ha lenne, ön azt elmondta volna nekünk. Ezt nem tette meg, ahogy az ön párttársa sem tette meg.
Hogy az állandó lakhelyemen mikor lakom és mikor nem: hát, örömmel látom, hogy érdeklődik (Gőgös Zoltán: Magánokirat-hamisítás, elnök úr!) Balatonakarattya ügyei iránt…

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me