VANTARA GYULA

Full text search

VANTARA GYULA
VANTARA GYULA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselők! Tisztelt Államtitkár Úr! Bizonyára mindannyiunk számára ismert az a probléma, hogy időről időre próbáljuk ügyes-bajos dolgainkat elintézni valamely szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán, azonban vagy egyáltalán nem sikerül ügyintézőhöz jutni, vagy pedig csak hosszú, nagyon hosszú várakozást követően tudjuk elkezdeni a problémák kezelését. Ez valamennyi fogyasztó számára komoly fejfájást okoz, hiszen a várakozással eltöltött 10-20-30 vagy ezt meghaladó perc mindennapi életünkből veszi el az időt, amit akár családi életre, akár az otthoni feladatok ellátására vagy egyéb szabadidős tevékenységre is fordíthatnánk.
Azonban ne feledkezzünk el arról, hogy ezen várakozási idők rosszabb esetben akár szolgáltatásonként is értendők, hiszen gondoljunk csak bele, hogy ha problémánk van a nettel, a televízióval, a telefonnal vagy a mobilszolgáltatással, akkor bizony ezek a várakozási idők megsokszorozódhatnak. Nem beszélve arról, hogy egyes telefonos ügyfélszolgálatok menürendszere annyira összetett és részletes, hogy komoly kihívás megtalálni azon a menüpontot vagy menüpontokat, ahol élőhangos bejelentkezést követően neki tudunk látni az érdemi ügyintézésnek. Azt pedig meg sem említem, hogy amikor eljön a várva várt pillanat, és felveszi az ügyintéző a telefont, akkor különböző kódok, jelszavak és azonosítók esetleges hiánya nem vagy ismerése okoz további nehézséget a probléma megoldásához vezető úton.
Tisztelt Államtitkár Úr! A fentiekre való tekintettel érdeklődni szeretnék, hogy milyen intézkedések várhatók a telefonos ügyfélszolgálatok működésének hatékonyabbá tétele, illetve ezzel párhuzamosan a fogyasztók érdekeinek további erősítése érdekében. Várom megtisztelő válaszát. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me