RIG LAJOS

Full text search

RIG LAJOS
RIG LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen, államtitkár úr. A fennmaradó egy percben, remélem, az ajkai kórház fertőzőosztályáról is kapok némi felvilágosítást, bár abban igaza van, hogy meg kell erősíteni, de nemcsak a rendszert, hanem magát az épületet, mert nemsokára össze fog dőlni. Az viszont már betegbiztonsági kockázatot rejt magában, úgy gondolom.
Ha az 500 milliárd megfelelően van elköltve, és nem túlárazott uniós forrásokból próbáljuk fenntartani és megújítani az egészségügyi rendszert, akkor sokkal többet meg lehetett volna ebből tenni. Hiába ölünk bele több száz milliárdot, ha nagy részét lenyúlják! Hiába csinálunk százmillióból új mentőállomást, ha egy hónapon belül elkezd az alja vizesedni azért, mert nincsen rendesen leszigetelve, és repednek meg a csempék, mert mozog a mentőállomás, és nem kacsalábon mozog.
Azt kérdezem államtitkár úrtól, hogy az ajkai kórház vonatkozásában a fertőzőosztály felújítása lehetséges-e. Bár amikor Mikola István volt a miniszter, akkor sem sikerült neki, én most bízom benne (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), hátha a felszólalásom után sikerül ennek utánajárni, és megvalósul ott is egy beruházás. Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me