LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Tisztelt Képviselőtársam! Én nem járok futballmeccsre, ezért a VIP-páholyok névsorát nem tudom felsorolni, de azt láttam a minap az egyik újságban, hogy Vona Gábor és Schiffer András is ott ült az egyik futballmeccs VIP-páholyában. Ebből az következik, hogy Vona Gábor és Schiffer András is Orbán Viktorral együtt dolgozik, aki szintén ennek a VIP-páholynak, mit tudom én, melyik részlegén üldögélt? (Dr. Józsa István: Igen! - Derültség.) Köszönöm szépen a szocialisták kiegészítését.
Határozottan szeretném itt az Országgyűlésben kijelenteni, hogy Tarsoly Csabához semmiféle köze nem volt a kormányzatnak. A szocialista kormány 17 milliárd forintot helyezett ki a Quaestorhoz, amit mind elbuktunk, és nem is fogjuk visszaszerezni belátható időn belül.
(13.40)
Mi mindent megtettünk ennek a pénznek a megszerzése érdekében. Ha nekünk közünk lett volna ehhez az egész pénzügyi csaláshoz, akkor miért döntötte volna be a kormány, illetve miért szabályozott volna úgy, hogy megtiltja ezt a tevékenységet? Nyilván azért tettük ezt, mert ez az ország érdekében állt, hogy a pénzügyi csalókat bíróság elé tudjuk állítani, ami példátlan gyorsasággal történik meg az ügyészség, a nyomozati szervek és reményeink szerint a bíróság együttműködése gyümölcseképpen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me