SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Miniszter úr, ön pontosan értette, hogy én mit kérdeztem. Azt kérdeztem: Orbán Viktornak, a kormánytagoknak, egyes kormánytagoknak volt-e közük a Quaestor-csődhöz, vajon a fideszesek vettek-e ki a Quaestor csődje előtt pénzt a Quaestorból? Erre kellett volna választ adni.
Még föl sem említettem, hogy a miniszterelnök úrnak fontos, hogy milyen kapcsolata lehetett. Hiszen az N1 TV Felderítő című műsorában látható volt az, hogy Puska Péter, aki a jobbkeze Tarsoly Csabának, a VIP-páholyban együtt van Orbán Viktorral. Akárki nem lehet együtt, gondolom, Orbán Viktorral egy VIP-páholyban. Azt is megtudhattuk, hogy Puska Péter telefonja egy fideszes polgármester nevén volt; gondolom, ők is fizették Puska Péter telefonját.
Kérdés, hogy milyen kapcsolat van Tarsoly Csaba, hiszen ha Tarsoly Csaba jobbkeze és Orbán Viktor és fideszes polgármesterek között ilyen szoros kapcsolat van, akkor valószínűleg Tarsoly Csaba és Orbán Viktor között is nagyon szoros kapcsolat lehet, és ezzel a szoros kapcsolattal ők hozzájárultak a Quaestor-csődhöz. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Én ezt kérdeztem. Mennyire használták ki a Quaestor csődjét a fideszesek arra, hogy pénzt keressenek, mert a biznisz a legfontosabb? (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me