ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Elnézést, államtitkár úr, hogy közbekiabáltam mikrofonon keresztül, de a szocialista képviselőtársaim kérdezték, hogy muszáj-e önt végighallgatni, én meg mondtam nekik, hogy muszáj. Pontosabban egyetlen módon kerülhetik el: ha kimennek, és akkor mi is nyugodtabban tudunk tárgyalni. (Moraj az MSZP soraiban. - Közbeszólások az MSZP soraiból: Szeretjük a senki által meg nem választott államtitkár urat! A parlament is egypárti lett! - Kunhalmi Ágnes: A pártoknak mikor lehet kivonulniuk?)
Tisztelt Országgyűlés! (Moraj az MSZP soraiban. - Kunhalmi Ágnes: Ez a parlament?) Tisztelt Országgyűlés! Nézze, képviselő asszony, különösen rosszul áll a hölgyeknek, ha ordibálnak. Nem az én érdekem miatt, hanem a parlament többi tagja iránti tisztelet (Moraj az MSZP soraiban.) okán kérem, hogy hagyják abba az ordibálást, és hagyják a parlamentet nyugodtan dolgozni. (Kunhalmi Ágnes: Ebből áll a parlament?) Képviselő asszony is hagyja abba az ordibálást! Rosszul áll önnek, higgye el, innen nézve nagyon! (Derültség és taps a kormánypárti padsorokban. - Moraj az MSZP soraiban. - Kunhalmi Ágnes: Mindig is az intelligenciájáról volt híres!)
No, tisztelt Országgyűlés, a szocialista képviselők akarata ellenére is szeretnénk folytatni a munkát. A napirend előtti felszólalások végére értünk.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me