LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Ez nem gonoszkodás, hanem jogos fölvetés, önnek igaza van abban, hogy a fővárosnak az utasok biztonsága érdekében, a közlekedés modernizálása érdekében és Budapest nemzetközi versenyképessége érdekében fejlesztenie kell. Négy közbeszerzési eljárás lezárása van folyamatban.
Nincs még meg a végleges eredmény mindegyikben, egy 16 milliárdos közbeszerzési eljárás zárult, az ajánlatok bontására sor került IX. hónap 16-án: a 3-as metróvonal rekonstrukciójához tartozó déli Kőbánya-Kispest és Népliget állomások közötti vonalszakasz kivitelezése és kiegészítő tervezése, egy 40 milliárdos a Nagyvárad tér és Lehel tér állomások között, egy Dózsa György út és Újpest-központi állomások közötti vonalszakasz felújítási munka kivitelezése és kiegészítő tervezése, 19,6 milliárd és a 3-as metróvonal rekonstrukciója: vágányépítés, alagútépítés, biztosítóberendezések, 41 milliárd. 116 milliárd forintnyi közbeszerzési eljárás zárul X. hónap 6-án, X. hónap 7-én és XI. hónap 10-én. Innentől kezdve majd a szerződéskötésekre kerül sor, és elkezdődhet nagy nehezen valóban a kivitelezés.
Higgye el, mindannyian abban vagyunk érdekeltek, hogy Budapest közlekedése jelentős mértékben javuljon. Ezért küzd a főpolgármester úr, akit minden küzdelmében támogatunk. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me